pondělí 1. února 2010

Závěrečné odevzdání

V druhé polovině ledna proběhlo závěrečné odevzdání, obhajoba a hodnocení projektů. Kromě tradičního pohledu na kvalitu projektů byly jednotlivé práce hodnoceny i z hlediska ekonomické návratnosti. Tento jednoduchý propočet sloužil jako hrubé vodítko reálnosti celého nápadu. Nejlepší typy budov (z hlediska návratnosti investice) se pohybovaly v řádech několika let a ty nejhorší (galerie a archivy) by byly bez dotací neustále prodělečné.
Náhledy jednotlivých projektů i záběry z virtuální reality se podařilo Františkovi sestříhat do krátkého videa, které naleznete na http://www.youtube.com/watch?v=tamH6m4v9T4.

1 komentář:

  1. Dovolte mi, abych vám představil LE-MERIDIAN FUNDING SERVICES. Jsme přímo do čistého úvěru a financování projektů z hlediska investic. Poskytujeme finanční řešení soukromým / společnostem hledajícím přístup k finančním prostředkům na kapitálových trzích, tj. Ropu a zemní plyn, nemovitosti, obnovitelné zdroje energie, léčiva, zdravotnictví, dopravu, stavebnictví, hotely a atd. Můžeme financovat až 900 000 000 000 dolarů ( Devět set milionů dolarů) v jakémkoli regionu světa, pokud bude na projektech zaručena návratnost investic ve výši 1,9%.
    Le-Meridian financování.
    Email Kontakt .... lnfo@lemeridianfds.com
    Whatapps ... + 19893943740

    OdpovědětVymazat